Menu:

Home
Nieuws
Verslagen
Schema
Het Schip
Bemanning
Donateur\Sponsor
Uitslagen SKS
Historie
Foto's Video's
Links

 14 maart 2017 had de sponsorcommissie van het Woudsender skûtsje een avond met de sponsoren. In een mooi gevulde Ponkje opende Eelke Lok de avond en heette iedereen welkom.
In het bijzonder de schippers Albert Visser, Pieter Meeter en Jeroen Pietersma. Eelke nam het woord en zorgde er voor dat de agenda weer op een ouderwetze snelheid  werd afgerafeld.
Na Eelke kwam Teake Klaas nog even aan het woord. Teake Klaas gaf aan dat 2016 bijzonder teleurstellend was. Gezien de omstandigheden was Teake Klaas de eerste drie wedstrijden niet aanwezig. Door de omstandigheden was het moeilijk geconcentreerd te blijven tijdens de SKS wedstrijden
Teake Klaas gaf aan dat er drie man van boord zijn waar onder de adviseur die de nieuwe schipper wordt op de Halve Maen. De plekjes worden weer ingevuld. De adviseur moet ik war meer voor doen maar die wordt ook geregeld.
Na het officiële gedeelte kwamen de schippers aan beurt.. Jeroen, Albert, Pieter en Teake Klaas maakte er een mooie gezellige avond van met  prachtige verhalen. dit onder leiding van onze Eelke Lok die deze avond uitstekend leidde.